Onze gegarandeerde services

Montage

Gegarandeerd: snel, veilig en goed

Al onze imperialen zijn dusdanig ontwikkeld, dat er een snelle en veilige montage kan plaats vinden. Door de bijgeleverde montagetekeningen is een Ugefa imperiaal makkelijk en snel te monteren. Daarnaast bieden wij een unieke montage service aan. U kunt met uw bedrijfswagen langs komen aan ons adres in Nieuwegein, daar wordt de imperiaal gemonteerd terwijl u wacht.

Persoonlijk contact

Wij staan voor u klaar

Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste imperiaal. Daarom kunt u ons altijd bellen of mailen met u vraag of suggestie. Als wij een afspraak met u maken, dan komen wij die ook na. Als u ons belt, dan krijgt u altijd vriendelijke mensen aan de lijn met veel product kennis en jaren lang ervaring hebben binnen de automotive branche.

Service op maat

Praktisch alles is mogelijk

Doorgaans worden onze imperialen gebruikt om ladders en lange spullen te vervoeren. Maar daarnaast zijn er nog tal van toepassingen te bedenken. Wij denken graag mee over nieuwe of bestaande toepassingen om het werken met een imperiaal zo goed mogelijk aan te sluiten op de werkzaamheden.

Transport

Altijd op tijd geleverd

Doordat wij ons eigen transport regelen met onze eigen bedrijfswagens zijn wij erg flexibel, leveren wij op de afgesproken dagen / tijden en weet u zeker dat de imperiaal zonder beschadigingen aan komt. Hierdoor is snelle doorlevering gegarandeerd.