Onze stalen imperiaal wordt in eigen beheer: gelast, gestraald en gepoedercoat. Daarbij heeft elke imperiaal een vaste pootconstructie. Doordat de imperiaal één geheel is, is hij extra sterk. Mede door de aerodynamisch gebogen voor- en achterkant oogt de imperiaal erg fraai en is hij buitengewoon praktisch in gebruik.

Twee type ter bescherming van corrosie:

Poedercoating:  Standaard is de imperiaal voorzien van een primercoating en zogenaamde aflakcoating. De aflak kleur is doorgaans zwart, maar is naar wens te verkrijgen in elke RAL kleur. Dus twee maal een coating = twee maal zo sterk!

Galvaniseren:  Met deze oppervlakte behandeling wordt de imperiaal voorzien van een zink laag. Deze optie wordt veelal gekozen voor het zware werk.

Accessoires voor stalen imperialen

Stalen ladderrol

De stalen ladderrol is standaard verzinkt. Door de manier van monteren in combinatie met de speciale lagers, is het rol gemak optimaal. Hierdoor kunnen ladders of andere lange objecten gemakkelijk op de aluminium imperiaal worden gelegd.

Stalen spoiler

De stalen gepoedercoate spoiler is speciaal ontwikkeld om de luchtstroom op een bijna geruisloze manier over de imperiaal en auto te begeleiden. Door het systeem is de spoiler in verschillende standen te zetten, hierdoor is altijd de ideale hoek te bepalen.

Iveco trap 3

Stalen deurladder

Ook onze ladders worden speciaal op maat gemaakt voor elk type bedrijfswagen. Waar mogelijk (niet bij alle type deuren) kiezen wij er voor om de ladder te monteren op de scharnier. Bij sommige modellen worden de ladders op de deur gemonteerd.