De ruimte in een auto of bestelauto is natuurlijk niet onbeperkt, maar kan wel eenvoudig worden vergroot door een aluminium imperiaal of aluminium dakdrager aan te brengen op de auto. Maak gebruik van die ongebruikte vrije ruimte op het dak van de auto en klik hier voor uw aanvraag. Het grote voordeel van de aluminium dakdrager is dat hij lichtgewicht maar wel sterk is en simpel zelf te monteren is. Een aluminium imperiaal is het perfecte alternatief om, als de auto vol is, toch alle benodigde materialen mee naar de klus te nemen. De imperiaal is stabiel en van hoge kwaliteit. Bovendien garandeert de aluminium uitvoering een lange levensduur. De modulaire opbouw van de imperiaal maakt het mogelijk om de tussenliggers op een door u gewenste plaats te monteren. De bevestigingsbeugels en montagesets zijn van RVS zodat u verzekerd bent van een zeer sterke en stabiele verbinding met de auto. Maak gebruik van de aluminium spoiler die in samenwerking met een universiteit is ontwikkeld om windruis nagenoeg geluidloos te maken, en de opsteekrol om de spullen makkelijk op de aluminium imperiaal te krijgen.

.

Accessoires voor aluminium imperialen

Er zijn voldoende accessoires te bestellen die het gebruik veraangenamen of makkelijker maken. Neem bijvoorbeeld de opsteekrol waardoor lange objecten eenvoudig kunnen worden opgeladen, hierdoor ook wel de ladderrol genoemd. Of de aluminium spoiler, om het windgeruis te verminderen. De aluminium deurladder is een uitkomst om veilig bovenop de imperiaal te komen om de lading goed te kunnen borgen.

Ladderrol11

Aluminium ladderrol

De aluminium ladderrol is speciaal ontwikkeld voor de aluminium imperiaal. Door de manier van monteren in combinatie met de speciale lagers, is het rol gemak optimaal. Hierdoor kunnen ladders of andere lange objecten gemakkelijk op de aluminium imperiaal worden gelegd.

Aluminium spoiler 

Deze aluminium spoiler is speciaal ontwikkeld in samenwerking met een universiteit en uitgebreid getest. Door de vorm van de spoiler wordt de luchtstroom op een bijna geruisloze manier over de imperiaal en auto geholpen.

Aluminium deurladder

Onze aluminium ladders zijn net als de imperialen compleet geassembleerd en bieden de mogelijkheid om veilig op de imperiaal te komen, zodat lading goed vastgebonden kan worden.

Gegarandeerd veilig, snel en goed. Alle aluminium imperialen zijn op zo een manier ontwikkeld, dat zij snel en veilig gemonteerd kunnen worden. Bovendien wordt een duidelijke montagetekening bij elke Ugefa imperiaal geleverd. Mocht u er desondanks geen gelegenheid voor hebben dan kunt u gebruik maken van de unieke Ugefa montage service: Kom met uw bedrijfswagen naar onze fabriek en werkplaats in Nieuwegein en het Ugefa-team monteert de imperiaal. U kunt er met een kopje koffie op wachten.

Wacht niet langer en bestel hier uw eigen aluminium imperiaal!