Accessoires & Maatwerk

Ergonomisch laddersysteem

Ons alumnium ladder-liftsysteem kan op elke gewenste bedrijfswagen gemonteerd worden. Het systeem werkt simpel en doet al het werk voor de gebruiker. Vaak worden deze systemen gebruikt bij extra hoge bussen. Het ergonomische systeem past op al onze imperialen.

Geïntegreerd laddersysteem

Wanneer het gehele oppervlakte van de imperiaal benut dient te worden, kan er gekozen worden voor een geïntegreerd systeem. De ladder kan gebruikt worden om boven op de imperiaal te komen.

Stalen achterbumper

De stalen achterbumpers zijn enorm sterk en hebben een aluminium tranenplaat er op gemonteerd. De stalen achterbumpers zijn voor bijna elk model verkrijgbaar.

Sidebars

Voor alle bedrijfswagens hebben wij twee type sidebars, te weten: hoogglans en RVS geborsteld. De hoogglans versie is een recht model en is dichtgelast, de RVS geborstelde versie is aan het uit einde geboden en afgedicht met een dop.

Loopvlakken op maat

Veelal worden de imperialen gebruikt om ladders of andere lange objecten mee te vervoeren. Maar in sommige gevallen wordt de imperiaal ook gebruikt om over heen te lopen. Hiervoor hebben wij: aluminium tranenplaat, bankirai latwerk (met anti-slip) of betonplex.

Ergo rack

Dit ergonomische systeem helpt bij het op- en af laden van ladders. Meestal wordt dit systeem ingezet bij de hogere dak soorten binnen de bedrijfswagens.